TALLER DE CUINA SOLIDÀRIA

El dissabte 30 de gener de 12.30h a 13.30h cuinarem un filet d’ibèric strogonoff amb arròs pilaf i, ¡uns carrot cakes individuals per postres!

Ho farem amb Sesé Sant Martí, sòcia fundadora i directora de l’Escola de Cuina TELVA, membre de la Reial Acadèmia de Gastronomia a Espanya i àvia d’una de les nenes afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.

Pots inscriure’t en aquest enllaç, amb un preu que escolliràs tu i que nosaltres recomanem al voltant dels 30€.

Amb la confirmació de pagament rebràs un mail d’agraïment i, tres dies abans de l’esdeveniment, la llista dels ingredients necessaris i l’enllaç.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’Associació Impulsat per impulsar la investigació sobre la distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.

La distròfia muscular congènita per dèficit de merosina és una malaltia minoritària. Fem que la solidaritat sigui majoritària!